Briose cu fulgi de ciocolata – reteta video

Carte de bucate - JamilaCuisine Cele mai iubite retete - vol.2
Carte de bucate - JamilaCuisine Cele mai iubite retete - vol.2
Carte de bucate - JamilaCuisine Cele mai iubite retete - vol.2
Briose cu fulgi de ciocolata
Briose cu fulgi de ciocolata - reteta video
Servire Preparare Gatire
12 bucati 15 minute 20 minute
4.2/51306 voturi
Ingrediente

Dragii mei, nu-i asa ca aveti pofta de ceva dulce pentru week-end? Daca da, va prezint o reteta usoara de briose cu fulgi de ciocolata. La noi in casa briosele sunt la loc de cinste pentru ca se fac super usor, sunt delicioase si foarte versatile.

Eu le fac cu orice am in casa in acel moment. Cu ciocolata, cu gem, dulceata, cu diferite nuci sau fructe congelate. Ai mei din familie sunt foarte incantati de ele si mereu zboara de pe farfurie in cateva ore, asa ca am vrut sa le impart si cu voi.

De-a lungul timpului v-am mai prezentat retete de briose cum ar fi reteta de briose cu capsuni sau de briose red velvet, insa niciodata nu poti avea suficiente retete de briose, nu-i asa? Eu fac briose cu fulgi de ciocolata de fiecare data cand am musafiri neasteptati, cand vor ai mei ceva dulce si rapid sau cand trebuie sa duc cuiva un mic dar dulce.

Pana acum nu am dezmagit pe nimeni si reteta de briose cu fulgi de ciocolata m-a salvat de fiecare data. Sper sa va salveze si pe voi in orice situatie!

Mod de preparare briose cu fulgi de ciocolata: