Ardei umpluti de post la Crock-Pot – reteta video

Ardei umpluti de post la Crock Pot
Ardei umpluti de post la Crock-Pot - reteta video
Portii Preparare Gatire
6 ardei 10 minute 4 ore
  • 3.9/5
  • 16 voturi
16 voturiX
Nu imi place!Reteta Ok!Buna!Foarte buna!Excelenta!
25%0%6.3%0%68.8%
Ingrediente

Reteta de ardei umpluti de post la Crock-Pot este minunata atunci cand nu mai stim ce sa gatim in post si avem acasa acest slow cooker minunat. Ardeiul umplut este minunat, atat de post cat si cu carne, cat si fara. Noua ne place foarte mult cu orice ar fi umplut. Pentru ca acum este post si nu facusem nicio reteta de ardei umpluti de post la Crock-Pot, m-am gandit ca este un prilej minunat sa va arat reteta mea, mai ales ca se face foarte usor si este foarte gustoasa.

Pentru acesta reteta de ardei umpluti de post la Crock-Pot aveti nevoie de putine ingrediente si care sunt la indemana tuturor. Eu am folosit ciuperci, ceapa si morcov, alaturi de orez si condimente. Ciupercile dau un gust minunat preparatului, sunt sanatoase si se gasesc peste tot. Puteti folosi si ciuperci proaspete, si congelate si conservate. Si cele uscate sunt foarte bune, doar le hidratati si pot fi folosite fara probleme. Restul legumelor se pot pune in functie de gusturile voaste.

Pentru a gati acesti ardei umpluti, am folosit slow cookerul Crock-Pot de 5,7l, dar se poate folosi orice alt Crock-Pot aveti acasa. Ce-mi place la acest aparat este ca umplem ardeii, ii punem in Crock-Pot si-l lasam sa-si faca singur treaba. Nu trebuie sa-l supraveghem, nu trebuie sa mai adaugam apa, ci pur si simplu va gati pentru noi. Eu l-am setat la treapta High pentru 4 ore, dar il puteti pune si pe Low pentru 8 ore, daca vreti sa-l lasati peste noapte de exemplu.

Dupa 4 ore, reteta de ardei umpluti la Crock-Pot este gata. Ii servim cu sosul format in slow cooker si eventual alaturi de o salata. E o mancare usoara, gustoasa care noua ne place foarte mult. Speram ca o veti incerca si voi si ca va fi si pe gustul vostru.

Mod de prep. Ardei umpluti de post la Crock-Pot: