Inghetata pina colada – reteta video

Carte de bucate - JamilaCuisine Cele mai iubite retete - vol.2
Carte de bucate - JamilaCuisine Cele mai iubite retete - vol.2
Carte de bucate - JamilaCuisine Cele mai iubite retete - vol.2
Inghetata Pina Colada
Inghetata pina colada - reteta video
Servire Preparare
8 inghetate 25 minute
4.8/518 voturi
Ingrediente

Reteta de inghetata pina colada sau inghetata cu ananas si cocos este binevenita in aceasta perioada. Mai ales ca e o inghetata vegana, nu contine zahar rafinat si e foarte gustoasa. Nu cred ca exista persoana careia sa nu-i placa inghetata. Eu ador inghetata de ciocolata. E preferata mea si as putea s-o mananac zilnic. In comert exista sute si sute de tipuri si de arome de inghetata. Din pacate mai toate sunt pline de zahar, de uleiuri de toate felurile si de multe ingrediente nenaturale. Din acest motiv este mult mai bine sa ne facem inghetata in casa, mai ales ca sunt retete care se fac repede si usor.

De aceasta data am optat pentru o reteta vegana, fara niciun produs de origine animala. Este mult mai sanatoasa, nu are atatea grasimi si e gustoasa. Am ales una din combinatiile pe care eu le ador, cocosul si ananasul. Pentru ca de cateva luni am blenderul Tefal Ultrablend Cook, am facut totul in casa, inclusiv laptele de cocos. Acest blender este tatal tuturor blenderelor. In primul rand are functie de gatire, deci ne si gateste ingredientele, nu numai ca le paseaza. Apoi este incredibil de puternic. Are 1500W si 45.000 de rotatii pe minut. Niciun ingredient nu-i sta in cale si paseaza perfect absolut orice.

S-a descurcat perfect cu laptele de cocos si adevarul este ca m-a scutit de foarte multa munca. Doar am strecurat laptele si treaba a fost terminata. Daca nu aveti un blender asa de puternic, desi va sfatuiesc sa economisiti pentru el, puteti folosi lapte de cocos din comert. Puteti opta pentru varianta la cutie de aluminiu, ceva mai grasa, sau pentru cea la cutie de 1 litru. Puteti folosi si un alt lapte vegetal, cel care va place cel mai mult. Combinatia de cocos cu ananas este insa perfecta si nu poate fi comparata cu nimic. Ananasul pe care-l folositi ar trebui sa fie proaspat, pentru a va bucura de aroma lui intensa.

Aceasta inghetata pina colada se face foarte usor. Doar punem toate ingredientele in blender si pasam bine. Punem compozitia obtinuta in forme pentru inghetata si o punem la congelator. In 2-3 ore aveti cea mai buna si mai sanatoate inghetata pina colada din univers. Foarte gustoasa si aromata si perfecta pentru copii. Este incomparabil mai sanatoasa ca cea din comert, iar cei mici se pot bucura de gustul ei fara a ne face griji pentru zahar. Daca v-a placut si voua inghetata mea si mai ales blenderul mega-fantastic, puteti urmari si reteta de supa de praz cu cartofi realizata tot cu ajutorul lui.

Mod de preparare inghetata pina colada: