Inghetata de fructe facuta la blenderul Oster

Inghetata de fructe facuta la blenderul Oster
4.2/529 voturi
Preparare 20 minute
Timpul total 20 minute
Categorie Desert
Bucatarie Romaneasca
Servire 8 inghetate
Calorii 76 kcal

Ingrediente
  

Pentru laptele de migale:

  • 150 g migdale inmuiate
  • 1 litru apa

Pentru inghetata de visine:

  • 150 g visine congelate
  • 70 g banana congelata
  • 50 ml lapte de migdale
  • 1 lingura miere

Pentru inghetata de kiwi:

  • 150 g kiwi congelat
  • 70 g banana congelata
  • 50 ml lapte de migdale
  • 1 lingura miere

Pentru inghetata de caise si piersici:

  • 200 g caise si piersici
  • 70 g banana congelata
  • 50 ml lapte de migdale

Mod de preparare
 

  • Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de inghetata de fructe facuta in casa il gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!

Nutritie pe portie/bucata

Calorii: 76kcal | Glucide: 19g | Proteine: 1g | Grasimi: 1g | Grasimi saturate: 1g | Sodiu: 26mg | Potasiu: 250mg | Fibre: 2g | Zahar: 14g | Vitamina A: 310IU | Vitamina C: 23mg | Calciu: 33mg | Fier: 1mg
Ai incercat aceasta reteta?Urmareste-ma pe @JamilaCuisine sau tag #jamilacuisine!

Inghetata de fructe este una dintre preferatele sotului meu. Asa ca m-am hotarat sa-l rasfat, mai ales ca am un nou blender performant. Este vorba despe blenderul Oster Reversible care are un sistem reversibil, ceea ce inseamna ca lamele se rotesc in ambele directii pentru o mixare mai buna si mai rapida. Grație sistemului reversibil de lame, care trage gheața sau ingredientele în zona inferioară a vasului, puterea de amestecare și tocare crește.

Blenderul Oster Reversible  are bolul din sticla borosilicata (rezistenta la socuri si zgarieturi). Stiti mania mea cu plasticul, nu-mi place plasticul pentru ca se zgarie si arata urat. Acesta se descurca perfect pentru a zdrobi gheata, nuci, alune, migdale sau fructe congelate dupa cum veti vedea in reteta video. Pe langa cele 3 trepte de viteza, blenderul are si doua butoane presetate (2 programe) cu functie reversibilia. Unul cu o viteza mai mica pentru supe creme si sosuri si unul cu o viteza mai mare pentru bauturi cu gheata sau smoothie-uri.

Pentru inghetata de fructe am ales sa nu folosesc deloc zahar, asta pentru a o face si mai sanatoasa. Am pus miere si am folosit lapte de migdale pe care l-am pregatit tot cu Oster Reversible. Este atat de usor, incat nici nu merita sa cumparam lapte de migdale. Daca va grabiti puteti inmuia migdalele pentru o ora in apa fierbinte si puteti face laptele fara probleme. Eu le-am lasat peste noapte pentru ca mi-am pregatit totul cu o seara inainte de a face reteta. Puteti face inghetata de fructe folosind si fructele proaspete si congeland doar bananele.

Eu am congelat toate fructele, pentru a obtine o inghetata cremoasa fara sa fie nevoie sa adaugat smantana sau frisca. Puteti folosi orice fel de fructe doriti voi.  Nu trebuie sa va limitati la cele trei pe care le-am folosit eu, important este sa fie pe placul familiei voastre. Pentru ca folosim fructele congelate, inghetata de fructe este gata in doar 2 ore, chiar si mai putin daca aveti un congelator care inghetata rapid. Este sanatoasa, aromata si provoaca dependenta.

Mod de preparare inghetata de fructe:

RETETA NOUA

Prajitura cu mere de post – reteta video

Prajitura cu mere de post - reteta video Reteta de prajitura cu mere de post este ideala pentru perioadele de post de peste an, dar...

Urmăriți-ne pe:

1,126,430FaniÎmi place
238,750CititoriConectați-vă
1,720,000AbonațiAbonați-vă

Retete populare