Coquelet cu portocale la Crock-Pot

Coquelet cu portocale la Crock-Pot
Reteta de coquelet cu portocale si cartofi la Crock Pot este minunata pentru orice ocazie, mai ales pentru Craciun si Anul Nou.
Preparare 20 minute
Gatire 4 ore
Timpul total 4 ore 20 minute
Categorie Fel principal
Bucatarie Marocana
Servire 4 portii
Calorii 361 kcal
Va place aceasta reteta?Va rog sa-i acordati 5 stelute!
4.27 from 23 votes

Ingrediente
 

  • 4 puisorii coquelet
  • 1 cartof dulce taiat in cubulete
  • 700 g cartofi
  • 1 portocala taiata felii
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 300 ml suc de portocale
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita curry
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita rozmarin
  • sare
  • piper

Mod de preparare video
 

  • Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de coquelet cu portocale il gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!
Sustine-o pe Jamila cu distribuire!

Nutritie pe portie/bucata

Calorii: 361kcal | Glucide: 37g | Proteine: 17g | Grasimi: 17g | Grasimi saturate: 3g | Colesterol: 45mg | Sodiu: 79mg | Fibre: 6g | Zahar: 8g | Vitamina A: 5288IU | Vitamina C: 59mg | Calciu: 85mg | Fier: 7mg

Reteta de coquelet cu portocale si cartofi la Crock Pot este minunata pentru orice ocazie, mai ales pentru Craciun si Anul Nou. E o combinatie minunata intre carnea de pui, portocale si cartofi. Cu un adaos de condimente este un preparat delicios, aromat si se face extrem de usor. Mie imi place foarte mult combinatia si am fost foarte impresionata de gust, la fel si sotul meu. Este cel mai bun coquelet cu portocale si cartofi la Crock Pot pe care l-am mancat pana acum.

Pentru acesta reteta am folosit coquelet, puisori frantuzesti foarte gustosi si care impresioneaza pe oricine. Sunt extrem de potriviti pentru ocazii speciale cum este Craciunul, Revelionul sau Pastele. Ii puteti pregati si cu alte ocazii, petreceri sau aniversari. Alaturi de coquelet am ales sa pui cartofi si cartofi dulci si am folosit suc de portocale, proaspat stors si fara adaos de zahar.

Pentru a gati puisorii am folosit slow cooker-ul Crock-Pot DuraCeramic. Acesta are un vas cu strat natural de ceramica, conduce mult mai rapid caldura si este rezistent la socuri. Vasul se poate folosi si pe araga sau cuptor sau se poate pune in firgider sau la congelator. Slow cooker-ul este un aparat care gateste la temperatura joasa pentru o perioada mai lunga de timp. In felul acesta se pastreaza toate vitaminele si nutrientii, iar carnea devine frageda si suculenta.

Am lasat micutii coquelet cu portocale pentru 4 ore pe High, dar ii puteti pune si pentru 8 ore pe low. Nu trebuie sa supravegheati aparatul, nu mai trebuie sa adaugati lichid. El isi face treaba singur, iar voi va puteti ocupa de restul preparatelor pentru sarbatori, cum ar fi dulciurile. Dupa 4 ore am obtinut o reteta de coquelet cu portocale si cartofi absolut minunata. O reteta pentru sarbatori cu gust, in familie pe care sper s-o incercati si voi.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Evaluați această rețetă




Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele retete

Urmăriți-ma pe:

1,131,200FaniÎmi place
304,723CititoriConectați-vă
19,703CititoriConectați-vă
535,600CititoriConectați-vă
1,840,000AbonațiAbonați-vă