Acasa Retete Video Mancaruri Coquelet cu portocale la Crock-Pot

Coquelet cu portocale la Crock-Pot

Coquelet cu portocale la Crock-Pot
Preparare: 20 minute
Gatire: 4 ore
Timpul total: 4 ore 20 minute
Fel: Fel principal
Bucatarie: Marocana
Servire: 4 portii
Calorii: 361kcal

Ingrediente

  • 4 puisorii coquelet
  • 1 cartof dulce taiat in cubulete
  • 700 g cartofi
  • 1 portocala taiata felii
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 300 ml suc de portocale
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita curry
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita rozmarin
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  • Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de coquelet cu portocale il gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!
Mergeti la reteta video completa!

Nutriție

Calorii: 361kcal | Glucide: 37g | Proteine: 17g | Grasimi: 17g | Grasimi saturate: 3g | Colesterol: 45mg | Sodiu: 79mg | Potasiu: 1116mg | Fibre: 6g | Zahar: 8g | Vitamina A: 5288IU | Vitamina C: 59mg | Calciu: 85mg | Fier: 7mg
Ai incercat aceasta reteta?Urmărește-mă pe @JamilaCuisine sau tag #jamilacuisine!

Reteta de coquelet cu portocale si cartofi la Crock Pot este minunata pentru orice ocazie, mai ales pentru Craciun si Anul Nou. E o combinatie minunata intre carnea de pui, portocale si cartofi. Cu un adaos de condimente este un preparat delicios, aromat si se face extrem de usor. Mie imi place foarte mult combinatia si am fost foarte impresionata de gust, la fel si sotul meu. Este cel mai bun coquelet cu portocale si cartofi la Crock Pot pe care l-am mancat pana acum.

Pentru acesta reteta am folosit coquelet, puisori frantuzesti foarte gustosi si care impresioneaza pe oricine. Sunt extrem de potriviti pentru ocazii speciale cum este Craciunul, Revelionul sau Pastele. Ii puteti pregati si cu alte ocazii, petreceri sau aniversari. Alaturi de coquelet am ales sa pui cartofi si cartofi dulci si am folosit suc de portocale, proaspat stors si fara adaos de zahar.

Pentru a gati puisorii am folosit slow cooker-ul Crock-Pot DuraCeramic. Acesta are un vas cu strat natural de ceramica, conduce mult mai rapid caldura si este rezistent la socuri. Vasul se poate folosi si pe araga sau cuptor sau se poate pune in firgider sau la congelator. Slow cooker-ul este un aparat care gateste la temperatura joasa pentru o perioada mai lunga de timp. In felul acesta se pastreaza toate vitaminele si nutrientii, iar carnea devine frageda si suculenta.

Am lasat micutii coquelet cu portocale pentru 4 ore pe High, dar ii puteti pune si pentru 8 ore pe low. Nu trebuie sa supravegheati aparatul, nu mai trebuie sa adaugati lichid. El isi face treaba singur, iar voi va puteti ocupa de restul preparatelor pentru sarbatori, cum ar fi dulciurile. Dupa 4 ore am obtinut o reteta de coquelet cu portocale si cartofi absolut minunata. O reteta pentru sarbatori cu gust, in familie pe care sper s-o incercati si voi.

Mod de prep. coquelet cu portocale la Crock-Pot:

Ultimele retete:

Suberek cu carne de miel / Placinte turcesti – reteta video

Suberek cu carne de miel - reteta video Suberek cu carne de miel, cele mai bune si mai fragede placinte...

Clatite cu banane / Pancakes cu banane fara zahar

Clatite americane cu banane fara zahar - reteta video Reteta de clatite americane cu banane este ideala atunci cand vrem...

Triunghiuri marocane cu migdale – reteta video

Triunghiuri marocane cu migdale - reteta video Triunghiuri marocane cu migdale, niste super fursecuri fragede cu aroma de trandafiri si...

Tocana de legume de post – reteta video

Tocana de legume de post - reteta video Reteta de tocana de legume sau de tocanita de legume este una...

Rulouri cu crema de ciocolata – reteta video

Rulouri cu crema de ciocolata - reteta video Reteta de rulouri cu crema de ciocolata sau de cornete umplute cu...

Mancare de fasole galbena – reteta video

Mancare de fasole galbena - reteta video Reteta de mancare de fasole galbena este una de care ma leaga multe...