Pulpe de pui afumate cu naut, gatite la Crock-Pot

Pulpe de pui afumate cu naut, gatite la Crock Pot
Preparare 20 minute
Gatire 4 ore
Timpul total 4 ore 20 minute
Servire 4 portii
Va place aceasta reteta?Va rog sa-i acordati 5 stelute!
4.75 from 4 votes

Ingrediente
 

  • 500 g naut inmuiat
  • 200 g rosii
  • 3-4 catei usturoi tocati
  • 3 pulpe de pui afumate
  • 2 cepe tocate
  • 2 morcovi taiati rondele
  • 1 ardei gras tocat
  • 1 legatura coriandru
  • 1 lingurita ras-al-hanout
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita curcuma
  • sare
Sustine-o pe Jamila cu distribuire!

V-am spus pana acum ca imi iubesc Crock-Pot-ul? L-as folosi in fiecare zi, pentru ca e atat de usor sa gatesti cu el, iar rezultatele sunt exceptionale. Zilele trecute am gatit pulpe de pui afumate cu naut la slow cooker Crock Pot. M-am gandit ca nautul este excelent pentru a fi gatit la slow cooker, usor, la temperatura joasa. Venindu-mi in minte combinatia de fasole cu afumatura, am ales sa folosesc pulpe de pui afumate cu acest naut, pentru un gust excelent si pentru aroma caracteristica.

Nu cred ca mai trebuie sa va spun cat de usor se poate gati la slow cooker Crock Pot. Punem toate ingredientele in vasul ceramic, selectam timpul de gatire si ne vedem de treaba. Aparatul va gati in locul nostru. Pentru aceasta reteta de pulpe de pui afumate cu naut am setat aparatul de gatit Crock Pot pe modul de gatire High pentru 4 ore, dar daca doriti, puteti sa-l setati si la 8 ore pe Low. De exemplu, dimineata, inainte de a pleca la serviciu, puneti ingredientele in slow cooker si setati aparatul la 8 ore, pe modul de gatire Low.

Cand va intoarceti de la serviciu mancarea va fi gata si va ramane calda datorita functiei Keep Warm care se activeaza automat la sfarsitul ciclului de gatire. Pentru aceasta reteta m-am inspirat din bucataria marocana pe care o iubesc foarte mult si am folosit condimente marocane, cum ar fi ras-al-hanout, un amestec de condimente, aromat si delicios. Il gasiti de obicei in supermarketuri, dar se poate inlocui cu pudra de curry.

La fel, am folosit si coriandru proaspat, care poate fi inlocuit cu patrunjel sau chiar cu marar. Rezultatul a fost demential! Carnea arata foarte bine, avea o textura frageda si se desprindea foarte usor de pe os, in timp ce nautul a fost gatit perfect, iar bobul a ramas intreg. Pana si sotului meu cel mofturos i-a placut mult preparatul, asa ca il voi repeta cu siguranta.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Evaluați această rețetă




Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele retete

Urmăriți-ma pe:

1,131,200FaniÎmi place
307,203CititoriConectați-vă
19,703CititoriConectați-vă
553,100CititoriConectați-vă
1,860,000AbonațiAbonați-vă