Acasa Retete Video Mancaruri Pulpe de pui afumate cu naut, gatite la Crock-Pot

Pulpe de pui afumate cu naut, gatite la Crock-Pot

Pulpe de pui afumate cu naut, gatite la Crock Pot
4.8/54 voturi
Preparare 20 minute
Gatire 4 ore
Timpul total 4 ore 20 minute
Servire 4 portii

Ingrediente
 

  • 500 g naut inmuiat
  • 200 g rosii
  • 3-4 catei usturoi tocati
  • 3 pulpe de pui afumate
  • 2 cepe tocate
  • 2 morcovi taiati rondele
  • 1 ardei gras tocat
  • 1 legatura coriandru
  • 1 lingurita ras-al-hanout
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita curcuma
  • sare
Ai incercat aceasta reteta?Urmareste-ma pe @JamilaCuisine sau tag #jamilacuisine!

V-am spus pana acum ca imi iubesc Crock-Pot-ul? L-as folosi in fiecare zi, pentru ca e atat de usor sa gatesti cu el, iar rezultatele sunt exceptionale. Zilele trecute am gatit pulpe de pui afumate cu naut la slow cooker Crock Pot. M-am gandit ca nautul este excelent pentru a fi gatit la slow cooker, usor, la temperatura joasa. Venindu-mi in minte combinatia de fasole cu afumatura, am ales sa folosesc pulpe de pui afumate cu acest naut, pentru un gust excelent si pentru aroma caracteristica.

Nu cred ca mai trebuie sa va spun cat de usor se poate gati la slow cooker Crock Pot. Punem toate ingredientele in vasul ceramic, selectam timpul de gatire si ne vedem de treaba. Aparatul va gati in locul nostru. Pentru aceasta reteta de pulpe de pui afumate cu naut am setat aparatul de gatit Crock Pot pe modul de gatire High pentru 4 ore, dar daca doriti, puteti sa-l setati si la 8 ore pe Low. De exemplu, dimineata, inainte de a pleca la serviciu, puneti ingredientele in slow cooker si setati aparatul la 8 ore, pe modul de gatire Low.

Cand va intoarceti de la serviciu mancarea va fi gata si va ramane calda datorita functiei Keep Warm care se activeaza automat la sfarsitul ciclului de gatire. Pentru aceasta reteta m-am inspirat din bucataria marocana pe care o iubesc foarte mult si am folosit condimente marocane, cum ar fi ras-al-hanout, un amestec de condimente, aromat si delicios. Il gasiti de obicei in supermarketuri, dar se poate inlocui cu pudra de curry.

La fel, am folosit si coriandru proaspat, care poate fi inlocuit cu patrunjel sau chiar cu marar. Rezultatul a fost demential! Carnea arata foarte bine, avea o textura frageda si se desprindea foarte usor de pe os, in timp ce nautul a fost gatit perfect, iar bobul a ramas intreg. Pana si sotului meu cel mofturos i-a placut mult preparatul, asa ca il voi repeta cu siguranta.

Mod de preparare pulpe de pui afumate cu naut:

Tefal Powelix

Ultimele retete:

Tort cu frisca, iaurt si fructe – reteta video

Tort cu frisca, iaurt si fructe - reteta video Reteta de tort cu frisca si iaurt este minunata pentru Revelion, dar si pentru orice alta...

Prajitura Sarah Bernhardt / Saraberne – reteta video

Prajitura Sarah Bernhardt / Saraberne - reteta video Reteta de saraberne, prajitura Sarah Bernhardt sau tobite este una din retetele vechi de prajituri pe care...

Fursecuri banane prajite foarte fragede – reteta video

Fursecuri banane prajite foarte fragede - reteta video Reteta de fursecuri banane prajite este ideala pentru cei care nu pot coace fursecuri sau pentru cei...

Cum se bate corect frisca naturala – tutorial video

Cum se bate corect frisca naturala - tutorial video frisca neindulcita (LaDorna)M-ati tot intrebat cum se bate corect frisca naturala. Se intampla sa primesc...

Cozobrad / Cozonac bradut cu caramel – reteta video

Cozobrad / Cozonac bradut cu caramel - reteta video Reteta de cozobrad sau cozonac bradut cu caramel sarat este una extraordinara! Este perfecta pentru masa...