Masa de sarbatori este un subiect care ne poate da batai de cap. Pentru fiecare sarbatoare vrem sa avem o masa speciala, frumos aranjata si plina de bunatati. Daca avem si invitati de sarbatori, cu atat mai mult. In familia mea se scoteau de sarbatori cele mai frumoase farfurii, cele mai bune pahare si setul de cesti turcesti pentru cafea ale mamei. Pe vremea aceea nicio mama nu cumpara alta vesela speciala pentru sarbatori, ci avea una pe care o tinea “de buna”. De fiecare data cand mama punea setul ei special pe masa, stiam ca e o ocazie speciala. Sigur va amintiti si voi.
De data aceasta, impreuna cu oamenii minunati de la drojdia Secretul Bunicii, am conceput pentru voi o masa de sarbatori minunata. Am ales cele mai frumoase farfurii, tacamuri si pahare pentru cea mai frumoasa sarbatoare. In plus am adaugat si decoratiuni specifice pentru a o pune cat mai mult in valoare. Este exact masa la care eu m-as aseza cu drag la orice ocazie speciala. Dar stati putin! Nu am conceput acest arajament doar ca sa vi-l arat, ci ca sa va ofer ocazia sa-l castigati. Da, da! Ati citit bine, aveti sansa sa castigati masa de sarbatoare conceputa si gandita de mine.
Cum poti castiga masa de sarbatori a Jamilei?
Foarte simplu. Între 29 octombrie şi 9 decembrie 2018, achiziţionează minim un pachet de drojdie Secretul Bunicii şi înscrie bonul fiscal pe www.secretulbunicii.ro la secţiunea Concurs. Poti castiga Marele Premiu format din: un buget de cheltuieli de 1000 de RON si un minunat set de vesela de 6 persoane compus din 24 piese si o multime de decoratiuni care iti vor pune bunatatile in valoare sau unul dintre cele 10 seturi elegante de bijuterii de argint cu cristale Swarovski. Asa-i ca-i minunat? Masa mea de sarbatoare poate ajunge la unul dintre voi pentru a va bucura de o exprienta minunata!
Ce punem pe masa de sarbatoare in materie de mancare? Pai in primul rand ce ne place. Eu am ales sa fac un cozonac cu migdale, super pufos si gustos. Pe langa acesta am mai facut niste super chifle cu unt si niste pide cu diferite umpluturi. Ca aluat pentru cele doua, l-am folosit pe cel de la reteta paine floare cu unt aromat. Este excelent pentru orice coptura si imi place ca se face usor. Ca umpluturi pentru pide am ales cascaval si legme diverse: ardei gras, porumb, masline. Intr-unul am adaugat putin salam crud-uscat, insa e ok orice carne doriti. Deci, ce spuneti? Cine va castiga masa de sarbatoare a Jamilei?