Aceasta reteta de pui intreg cu cartofi noi este simplu de facut si foarte aromata.

Pulpe de pui in crusta de migdale – “Reinventează-ți prânzul”

Sustine-o pe Jamila cu distribuire!

Va place aceasta reteta?Va rog sa-i acordati 5 stelute!
4.17 from 6 votes
Preparare 15 minute
Gatire 50 minute
Timpul total 1 ora 5 minute
Servire 2 portii

Ingrediente
 

  • 100 g migdale maruntite
  • 6 linguri ulei Floriol Vitality
  • 4 linguri mustar
  • 4 pulpe de pui cu os, fara piele
  • 2 catei usturoi zdrobiti
  • coaja de la 1/2 lamaie
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • putin cimbru
  • putin busuioc
  • sare
  • piper

Ultima provocare Floriol din cadrul campaniei “Reinventeaza-ti pranzul” a fost transformarea banalelor puple de pui cu garnitura de cartofi prajiti, unul dintre felurile de mancare preferate ale romanilor, in ceva mai aromat, mai savuros si neaparat, mai sanatos. M-am gandit mult la o reteta potrivita si mi-a venit ideea de a face pulpe de pui in crusta de migdale, cu garnitura de salata multicolora. Puiul merge de minune cu migalele, iar marinada cu mustar, ierburi aromatice si lamaie complimenteaza perfect preparatul.

Reteta de pulpe de pui in crusta de migdale este usoara, dar foarte aromata si va asigur ca nu veti reveni cu usurinta la pulpele de pui cu cartofi prajiti. M-a ajutat in pregatirea acestei retete Floriol Vitality, un amestec echilibrat de uleiuri de rapita, de germeni de porumb si floarea-soarelui, cu un continut natural ridicat de Omega 3 si Omega 6. Pentru aceasta reteta de pulpe de pui in cursta de migdale, am ales sa folosesc pulpe de pui cu os, dar fara piele. Am pastrat osul pentru gust si am eliminat pielea pentru a diminua cantitatea de grasimi din preparat. Am inlocuit insa grasimile cu o marinada extrem de aromata, care a dat puiului un gust nemaipomenit.

Sotul meu a fost incantat de aceste pulpe de pui in crusta de migdale, si le-a mancat cu foarte mare pofta, iar eu uitandu-ma la el cu ochii cat cepele pentru ca el uraste mustarul si usturoiul. Insa combinatia de ingrediente a fost atat de potrivita incat totul s-a transformat intr-un preparat delicios. In locul cartofilor prajiti, am preferat sa fac o salata delicioasa, proaspata si sanatoasa. Puteti face orice fel de salata va place, de la simpla salata verde pana la o salata delicoasa cu leurda si ceapa verde.

Si ca sa nu uitati, va reamintesc ca am ajuns la ultima saptamana a celor doua concursuri organizate de Floriol. Primul se desfasoara pe pagina de Facebook Floriol si nu trebuie decat sa cautati poza acestei retete si sa lasi un comentariu despre cum va faceti pranzul mai sanatos si puteti castiga ultima sesiune de gatit cu mine. Cel de-al doilea se desfasoara pe blogul meu si nu trebuie decat sa lasati un comentariu putin ma jos, sa raspundeti la aceeasi intrebare si puteti castiga pachete cu ulei Floriol.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Evaluați această rețetă




Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele retete

Urmăriți-ma pe:

1,131,200FaniÎmi place
303,148CititoriConectați-vă
19,703CititoriConectați-vă
532,900CititoriConectați-vă
1,840,000AbonațiAbonați-vă


Adblocker a fost detectat! Va rog mult sa cititi urmatorul mesaj!

S-a detectat ca folositi Adblock Plus sau un alt software de blocare a reclamelor de pe acest site.

Site-ul jamilacuisine.ro este unul independent care se autosustine din crearea de continut online pentru toti cei care vor sa gateasca gustos si sanatos la ei acasa.

Retetele noastre au costuri mari de productie, costuri pe care le suportam in intregime noi, iar reclamele ne ajuta sa continuam sa facem asta oferindu-va voua in continuare continut 100% gratuit.

De asemenea, mentenanta acestui site necesita resurse financiare importante pe care trebuie sa le achitam lunar.

Va rugam sa adaugati site-ul jamilacuisine.ro in whitelist sau sa dezactivati software-ul de adblock.

Va multumim pentru sustinere! 

Echipa JamilaCuisine.

×