Loading...
Acasa Retete Video Dulciuri Cheesecake cu ciocolata facut la Crock-Pot

Cheesecake cu ciocolata facut la Crock-Pot

Cheesecake cu ciocolata facut la Crock-Pot
Loading...
Preparare 20 minute
Gatire 4 ore
Timpul total 4 ore 20 minute
Servire 12 bucati
4.5/531 voturi

Ingrediente
 

  • 600 g crema de branza
  • 200 g biscuiti
  • 4 oua
  • 100 g zahar
  • 200 g ciocolata amruie topita
  • 200 g ciocolata alba topita
  • 200 ml smantana dulce
  • 30 g zahar vanilat
  • 50 g faina
  • 2 galbenusuri
  • 100 g unt topit
  • sare
Ai incercat aceasta reteta?Urmareste-ma pe @JamilaCuisine sau tag #jamilacuisine!
Loading...

Acest cheesecake cu ciocolata facut la slow cooker Crock-Pot este cel mai reusit cheesecake pe care l-am facut pana acum. Spun asta fara a exagera cu nimic si cred cu tarie ca n-am mancat un cheesecake mai bun. Sincer, pana acum ma speria oarecum ideea de a face cheesecake. Stiam ca dureaza, ca trebuie sa ai grija la temperatura la care coci prajitura, ca trebuie coapta pe baie de aburi, ca poti da foarte usor gres lasand-o prea mult la cuptor. Din start ma descuraja reteta, chiar daca imi place foarte mult cheesecake-ul.

Loading...

Asta pana mi-a venit ideea salvatoare de a prepara un cheesecake cu ciocolata la Crock-Pot meu Saute. Citisem despre dulciurile facute la slow-cooker-ul Crock-Pot si cheesecake-ul mi se parea un desert potrivit pentru acest aparat. Dar de ce sa folosim un Crock-Pot pentru a face acest cheesecake si nu un cuptor traditional? In primul rand pentru ca cheesecake-ul este un desert care trebuie copt la o temparatura joasa constanta, iar Crock-Pot-ul este ideal pentru asta, el coace preparatele la o temperatura joasa care se mentine constanta si care permite alimentelor sa se gateasca perfect. La cuptorul traditional temperatura poate fluctua, mai ales daca avem un cuptor pe gaz.

In al doilea rand pentru ca putem crea o baie de aburi chiar in interiorul vasului Crock-Pot-ului fara sa fie nevoie sa mai completam apa sau sa verificam prajitura. La cuptor apa se evapora si trebuie completata la nevoie, iar asta inseamna deschiderea cuptorului si scaderea apoi cresterea temperaturii de coacere a cheesecake-ului. La Crock-Pot nu este nevoie sa ridicam capacul aparatului, pur si simplu punem o hartie de copt deasupra vasului inainte de a pune capacul, asta pentru a nu permite picaturilor de apa formate sa curga in prajitura, si lasam cheesecake-ul sa se coaca.

In 4 ore va fi perfect. Obtinem un cheesecake cu ciocolata la Crock-Pot, fin, cremos, delicios, fara sa fie copt prea mult si nu in ultimul rand fara efort. Inainte de a pune acest cheesecake in vasul Crock-Pot-ului va sfatuiesc sa inveliti peretii exteriori ai tavii cu folie de aluminiu, asta pentru a impiedica apa din vas sa ajunga in prajitura. Puteti scapa totusi de aceasta problema folosind o tava din silicon. Sper din suflet sa va ajute aceasta reteta de cheesecake cu ciocolata la Crock-Pot.

Mod de prep. cheesecake cu ciocolata la Crock-Pot:

Loading...
Loading...

Ultimele retete:

Tarta cu porumb si legume – reteta video

Tarta cu porumb si legume - reteta video Tarta cu porumb si legume este ideala pentru perioada verii, atunci cand...

Victoria sponge cake – reteta video

Victoria sponge cake - reteta video Victoria sponge cake este un desert de origine britanica, foarte faimos si iubit in...

Clatite fara gluten, low carb – reteta video

Clatite fara gluten, low carb - reteta video Aceste clatite fara gluten sunt ideale pentru persoanele cu intoleranta la gluten,...

Tort de inghetata cu vanilie, capsuni si cacao – reteta video

Tort de inghetata cu vanilie, capsuni si cacao - reteta video Reteta de tort de inghetata este ideala pentru perioada...

Chiftelute mexicane cu legume – reteta video

Chiftelute mexicane cu legume - reteta video Reteta de chiftelute mexicane cu legume este ideala pentru perioada verii, atunci cand...

Coliva traditionala romaneasca din arpacas – reteta video

Coliva traditionala romaneasca din arpacas - reteta video In acest fel coliva traditionala a pornit de la a fi un...
Loading...