Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Print
Pasca cu ciocolata si branza - reteta video
Fel
Desert
Bucatarie
Romaneasca
Preparare
20
minute
Gatire
1
ora
Timpul total
1
ora
20
minute
Servire
16
portii
Ingrediente
Pentru blat:
200
g
faina
200
g
zahar
200
g
unt
100
ml
lapte
35
g
cacao
4
oua
1
praf
sare
1
pliculet
praf de copt
1
esenta
rom
Pentru umplutura:
700
g
branza grasa de vaci
200
g
smantana
250
g
zahar
150
g
faina
100
g
unt
100
g
stafide
2
oua
1
pastaie de vanilie
coaja de la o lamaie
Mod de preparare:
Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de pasca cu ciocolata si branza il gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!
Video