Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Print
Ciorba de perisoare - reteta video
Ciorba de perisoare este una din ciorbele mele preferate. Imi place la nebunie aceasta ciorba, usor acrisoara, cu multa verdeata si servita cu putina smantana.
Fel
Antreu
Bucatarie
Romaneasca
Preparare
30
minute
Gatire
1
ora
30
minute
Timpul total
2
ore
Servire
8
portii
Calories
172
kcal
Ingrediente
Pentru ciorba:
3
rosii
taiate cubulete
1
dovlecel
taiat cubulete
1
telina mica
taiata cubulete
2
ardei grasi
taiati cubulete
1
morcov mare
taiat cubulete
2
cepe
taiate cubulete
cateva
oase de vita
1/2
litru
bors
1
legatura
patrunjel
tocat
1
legatura
leustean
putina
sare
Pentru perisoare:
500
g
carne de vita
tocata
1
ou
putin
patrunjel
tocat
1
ceapa mica
tocata marunt
boia
sare
piper
Video
Nutrition
Calorii:
172
kcal
|
Glucide:
17
g
|
Proteine:
17
g
|
Grasimi:
4
g
|
Grasimi saturate:
2
g
|
Colesterol:
59
mg
|
Sodiu:
147
mg
|
Potasiu:
830
mg
|
Fibre:
4
g
|
Zahar:
7
g
|
Vitamina A:
3300
IU
|
Vitamina C:
69
mg
|
Calciu:
77
mg
|
Fier:
3
mg