Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Prajitura Fanta pas cu pas - reteta video
Prajitura Fanta sau prajitura cu blat pufos de cacao, crema fina de branza si jeleu racoritor de portocale.
Fel
Desert
Bucatarie
Romaneasca
Preparare
1
ora
ora
Gatire
40
minute
minute
Timpul total
1
ora
ora
40
minute
minute
Servire
20
portii
Calories
300
kcal
Author
JamilaCuisine
Ingrediente
Pentru blat:
5
oua
200
g
zahar
150
g
faina
1
lngurita
superesenta de portocale
Coseli
40
ml
ulei
40
g
cacao
putina
sare
Pentru crema:
250
g
mascarpone
500
g
branza de vaci
(20% grasime)
100
g
unt moale
150
g
zahar pudra
Coseli
50
g
zahar vanilinat
Coseli
1
lingura
superesenta vanilie
Coseli
Pentru jeleu:
1
litru
suc proaspat de portocale
100
g
amidon de porumb
100
g
zahar
Mod de preparare:
Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de prajitura Fanta il gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!
Video
Nutrition
Calorii:
300
kcal
|
Glucide:
38
g
|
Proteine:
6
g
|
Grasimi:
14
g
|
Grasimi saturate:
7
g
|
Colesterol:
68
mg
|
Sodiu:
151
mg
|
Potasiu:
80
mg
|
Fibre:
1
g
|
Zahar:
26
g
|
Vitamina A:
394
IU
|
Calciu:
49
mg
|
Fier:
1
mg