Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Print
Tort cu frisca si jeleu de visine - reteta video
Tort cu frisca si jeleu de visine, o reteta minunata de tort bine insiropat, cu o crema delicioasa si fina si cu un jeleu natural de visine.
Fel
Desert
Bucatarie
Internationala
Preparare
1
ora
Gatire
7
minute
Timpul total
1
ora
7
minute
Servire
16
portii
Calories
453
kcal
Ingrediente
1
blat de tort cu vanilie
Pentru jeleu:
700
g
visine
200
g
zahar
20
g
gelatina
Pentru crema:
500
ml
frisca
LaDORNA
250
g
mascarpone
200
g
zahar pudra
1
lingura
pasta de vanilie
Mod de preparare:
Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de tort cu frisca si jeleu de visine le gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!
Video
Nutrition
Calorii:
453
kcal
|
Glucide:
56
g
|
Proteine:
6
g
|
Grasimi:
23
g
|
Grasimi saturate:
13
g
|
Grasimi polinesaturate:
1
g
|
Grasimi mononesaturate:
3
g
|
Colesterol:
119
mg
|
Sodiu:
47
mg
|
Potasiu:
157
mg
|
Fibre:
2
g
|
Zahar:
44
g
|
Vitamina A:
795
IU
|
Vitamina C:
3
mg
|
Calciu:
60
mg
|
Fier:
1
mg