Reteta de prajitura savarina la tava este de-a dreptul minunata. E genul de desert perfect pentru vara, insiropat, cu jeleu natural de capsuni si frisca
Fel Desert
Bucatarie Romaneasca
Preparare 40 minuteminute
Gatire 35 minuteminute
Timpul total 1 oraora15 minuteminute
Servire 15portii
Calories 492kcal
Author JamilaCuisine
Ingrediente
Pentru aluat:
400gfaina
5 oua
100gunt topit
200ml lapte cald
30gzahar vanilat
10gdrojdie uscata
putinasare
Pentru sirop:
500mlapa
200 gzahar
2 linguri esenta de rom
Pentru jeleu:
700gcapsuni
200gzahar
25ggelatina
Pentru decor:
700mlsmantana pentru frisca
80gzahar pudra
1lingura esenta de vanilie
Mod de preparare:
Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de prajitura savarina la tava le gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!