Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Print
Saleuri cu cascaval si parmezan - reteta video
Am facut saleuri cu cascaval si parmezan la ultima petrecere la care mi-am invitat prietenii. Aveam niste aluat de foitaj prin congelator
Fel
Aperitiv
Bucatarie
Romaneasca
Preparare
15
minute
Gatire
25
minute
Timpul total
40
minute
Servire
22
saleuri
Calories
155
kcal
Ingrediente
800
g
aluat de foietaj
100
g
cascaval
razuit
30
g
parmezan
razuit
Mod de preparare:
Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de saleuri cu cascaval il gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!
Video
Nutrition
Calorii:
155
kcal
|
Glucide:
12
g
|
Proteine:
3
g
|
Grasimi:
10
g
|
Grasimi saturate:
6
g
|
Colesterol:
28
mg
|
Sodiu:
217
mg
|
Potasiu:
24
mg
|
Fibre:
1
g
|
Zahar:
1
g
|
Vitamina A:
309
IU
|
Calciu:
54
mg
|
Fier:
1
mg