Am venit cu ideea retetei de cake pops amandina atunci cand ma tot gandeam cum as mai putea reinventa si reinterpreta retetele prajiturilor clasice romanesti.
Fel Desert
Bucatarie Internationala
Preparare 1 oraora
Gatire 50 minuteminute
Timpul total 1 oraora50 minuteminute
Servire 60bucati
Calories 115kcal
Author JamilaCuisine
Ingrediente
Pentru blat:
250gzahar
220gfaina
220mllapte
230glapte batut
5gbicarbonat de sodiu
100mlulei
3ou
1lingura esenta de rom
putinasare
240gciocolata pentru prajituri Kandia 50% cacao
Pentru crema si decor:
200mlsmantana pentru frisca
1lingura esenta de rom
2linguriulei
240gciocolata pentru prajituri Kandia 50% cacao
bilute colorate
Mod de preparare:
Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de cake pops amandina il gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!