Print

Friptura de miel la cuptor - reteta video

Friptura de miel la cuptor e perfecta pentru masa de Paste. Aromatizata cu rozmarin si usturoi, bine condimentata cu sare si piper si gatita la cuptor.
Fel Fel principal
Bucatarie Romaneasca
Preparare 10 minute
Gatire 2 ore
Timpul total 2 ore 10 minute
Servire 8 portii
Calories 318kcal

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel (aprox. 3 kg)
  • 1 kg cartofi micuti
  • 1 capatana mare usturoi
  • cateva crengute rozmarin proaspat
  • amestec ierburi de Provence
  • ulei de masline
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  • Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de friptura de miel il gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!

Video

Nutrition

Calorii: 318kcal | Glucide: 17g | Proteine: 40g | Grasimi: 9g | Grasimi saturate: 3g | Colesterol: 114mg | Sodiu: 124mg | Potasiu: 1052mg | Fibre: 3g | Vitamina A: 45IU | Vitamina C: 18.6mg | Calciu: 70mg | Fier: 8.3mg