Print

Ciorba radauteana - reteta video

Reteta de ciorba radauteana este extrem de usor de preparat, este gustoasa si mult mai usoara ca ciorba de burta.
Fel Antreu
Bucatarie Romaneasca
Preparare 15 minute
Gatire 1 ora
Timpul total 1 ora 15 minute
Servire 8 portii
Calories 340kcal

Ingrediente

  • 700 g carne de pui cu os
  • 300 g smantana
  • 4 galbenusuri
  • 2-3 linguri otet
  • 2 radacini mici de pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov mare
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 telina
  • cativa catei de usturoi
  • foi de dafin
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  • Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de ciorba radauteana il gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!

Video

Nutrition

Calorii: 340kcal | Glucide: 13g | Proteine: 20g | Grasimi: 23g | Grasimi saturate: 9g | Colesterol: 183mg | Sodiu: 145mg | Potasiu: 516mg | Fibre: 3g | Zahar: 5g | Vitamina A: 2235IU | Vitamina C: 29.8mg | Calciu: 96mg | Fier: 1.6mg