Print

Sarmale in dovleac - reteta video

Reteta de sarmale in dovleac este o varianta olteneasca absolut delicioasa al acestui preparat national romanesc.
Fel Fel principal
Bucatarie Romaneasca
Preparare 40 minute
Gatire 5 ore
Timpul total 5 ore 40 minute
Servire 52 bucati
Calories 73kcal

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata
  • 200 g orez
  • frunze varza murata
  • condimente specializate pentru sarmale Delikat 100% natural
  • boia de ardei dulce Delikat 100% natural
  • 300 ml suc de rosii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 cepe tocate marunt
  • 4-5 linguri ulei
  • 4 foi de dafin
  • cateva boabe piper
  • 1 crenguta cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 dovleac

Mod de preparare:

  • Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de sarmale in dovleac il gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!

Video

Nutrition

Calorii: 73kcal | Glucide: 5g | Proteine: 3g | Grasimi: 3g | Grasimi saturate: 1g | Colesterol: 13mg | Sodiu: 14mg | Potasiu: 164mg | Zahar: 1g | Vitamina A: 2250IU | Vitamina C: 3.7mg | Calciu: 12mg | Fier: 0.6mg