Print

Ciorba de burta in oala sub presiune - reteta video

Reteta de ciorba de burta in oala sub presiune este numai buna atunci cand nu vreti sa fierbeti aceasta ciorba cu orele.
Fel Supa
Bucatarie Romaneasca
Preparare 30 minute
Gatire 45 minute
Timpul total 1 ora 15 minute
Servire 10 portii
Calories 353kcal

Ingrediente

  • 1/4 telina
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina patarnac
  • 2 morcovi
  • 2 kg burta de vita
  • 2-3 bucati rasol de vita
  • 1 capatana de usturoi
  • 5 galbenusuri
  • sare
  • 4-5 linguri otet
  • 400 g smantana grasa
  • 1 foi de dafin
  • cateva boabe de piper

Mod de preparare:

  • Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de ciorba de burta il gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!

Video

Nutrition

Calorii: 353kcal | Glucide: 12g | Proteine: 31g | Grasimi: 19g | Grasimi saturate: 8g | Grasimi mononesaturate: 3g | Colesterol: 443mg | Sodiu: 214mg | Potasiu: 405mg | Fibre: 1g | Zahar: 3g | Vitamina A: 2415IU | Vitamina C: 5.9mg | Calciu: 204mg | Fier: 2.4mg