Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inele crocante de pui si cartofi cu parmezan si usturoi
Fel
Fel principal
Bucatarie
Romaneasca
Preparare
20
minute
minute
Gatire
40
minute
minute
Timpul total
1
ora
ora
Servire
8
portii
Author
JamilaCuisine
Ingrediente
Pentru inele crocante de pui:
500
g
piept de pui
100
g
cascaval
1/2
legatura
patrunjel
1
lingurita
usturoi pudra
1
lingurita
ceapa pudra
1
ou
1
ceapa mica
sare
piper
Pentru pane:
150
g
pesmet panko
2
oua
2-3
linguri
ulei
Pentru cartofi:
500
g
cartofi
20
g
parmezan
2
linguri
ulei
2
catei de usturoi
cateva
crengute
cimbru
1
lingurita
boia dulce
sare
piper
Mod de preparare:
Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de inele crocante de pui si cartofi cu parmezan si usturoi le gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!
Video