Aceasta reteta de tort cu crema bavareza este simplu de realizat. Are blaturi umede de cacao care se fac foarte simplu, iar crema e si ea simpla si delicioasa.
Fel Desert
Bucatarie Frantuzeasca
Preparare 40 minuteminute
Gatire 1 oraora
Timpul total 1 oraora40 minuteminute
Servire 16portii
Calories 551kcal
Author JamilaCuisine
Ingrediente
Pentru blat:
350gfaina
400mllapte
250gzahar
150mlulei
80mlcafea
50gcacao
3oua
1.5linguritabicarbonat de sodiu
1.5linguritapraf de copt
putinasare
Pentru crema:
500mlfriscaLaDORNA
250mllapte
150gzahar
20ggelatina
3galbenusuri
1lingurapasta de vanilie
Pentru decor:
500mlfriscaLaDORNA
50gzahar pudra
1linguritapasta de vanilie
Mod de preparare:
Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de tort cu crema bavareza le gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!