Tigaie picanta de pui mancam de obicei la restaurant, atunci cand vrem sa mancam ceva usor picant, dar fara sa fie prea greu.
Fel Fel principal
Bucatarie Romaneasca
Preparare 15 minuteminute
Gatire 20 minuteminute
Timpul total 35 minuteminute
Servire 4portii
Calories 339kcal
Author JamilaCuisine
Ingrediente
200 gciuperci
500gpulpe de pui dezosate
1ardei gras verde
1ardei gras rosu
1ardei gras galben
condimente specializate pentru puiDelikat
1linguritaboia iute Delikat
3-4 linguri ulei
100grosii pasate
2 cepe taiate solzisori
1 legatura patrunjel
3 catei de usturoi razuiti
1 ardei iute
sare
Mod de preparare:
Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de tigaie picanta de pui il gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!