Print

Ciorba de pui olteneasca - reteta video

Reteta de ciorba de pui olteneasca ma duce mereu cu gandul la bunica si inevitabil la copilarie. Mancarea bunicii mele este cea mai buna din lume.
Fel Fel principal
Bucatarie Romaneasca
Preparare 30 minute
Gatire 1 ora
Timpul total 1 ora 30 minute
Servire 10 portii
Calories 305kcal

Ingrediente

  • 1 kg carne de pui cu os
  • 3 rosii decojite si tocate
  • 2 cartofi
  • 40 g fidea
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe
  • 1 radacina pastarnac
  • 2 morcovi
  • ΒΌ telina
  • 1 ardei gras
  • 1 radacina patrunjel
  • sare

Mod de preparare:

  • Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de ciorba de pui olteneasca il gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!

Video

Nutrition

Calorii: 305kcal | Glucide: 20g | Proteine: 22g | Grasimi: 16g | Grasimi saturate: 4g | Colesterol: 75mg | Sodiu: 121mg | Potasiu: 788mg | Fibre: 4g | Zahar: 5g | Vitamina A: 4180IU | Vitamina C: 56.6mg | Calciu: 73mg | Fier: 3.7mg