Print

Placinta cu carne tocata - reteta video

Am pregatit aceasta placinta cu carne tocata intr-o seara cand nu aveam nimic de mancare, iar in frigider aveam un pachet de foi turcesti de placinta.
Fel Fel principal
Bucatarie Turceasca
Preparare 20 minute
Gatire 40 minute
Timpul total 1 ora
Servire 8 portii
Calories 496kcal

Ingrediente

  • 600 g carne tocata
  • condimente specializate pentru sarmale Delikat 100% natural
  • piper macinat Delikat 100% natural
  • 3-4 linguri ulei
  • 3 catei de usturoi maruntiti
  • 1 ou
  • 2 cepe tocate marunt
  • 50 g unt topit
  • 50 ml apa
  • sare
  • 100 g iaurt
  • 500 g foi turcesti de placinta

Mod de preparare:

  • Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de placinta cu carne tocata il gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!

Video

Nutrition

Calorii: 496kcal | Glucide: 36g | Proteine: 18g | Grasimi: 30g | Grasimi saturate: 10g | Colesterol: 88mg | Sodiu: 411mg | Potasiu: 320mg | Fibre: 1g | Zahar: 1g | Vitamina A: 200IU | Vitamina C: 2.4mg | Calciu: 48mg | Fier: 3.6mg