Regulamentul concursului “Concurs aniversar JamilaCuisine”

Art. 1. Organizatorul concursului “Concurs aniversar JamilaCuisine si Tefal” denumit în continuare „Concursul”) este pagina de Facebook JamilaCuisine, numită în cele ce urmează ”Pagina”. Concursul se va derula sub prevederile prezentului Regulament (denumit în cele ce urmează “Regulamentul”), care este obligatoriu pentru toţi participanţii.

Pagina îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurării Concursului, dar nu înainte de a anunța publicul cu cel puţin 24 de ore înaintea intrării în vigoare a modificarilor respective pe site-ul facebook.com/JamilaCuisine

Art. 2. Durata și aria de desfășurare a concursului
“ Concurs aniversar JamilaCuisine si Tefal” va fi organizat şi se va desfăşura pe pagina de Facebook JamiaCuisine , în perioada 12 octombrie 2017 – 31 octombrie 2017, ora 00:00

Art. 3. Drept de participare
La Concursul “ Concurs aniversar JamilaCuisine si Tefal” are dreptul să participe orice persoană fizică cu vârsta de minim 18 ani împliniți la data începerii Promoției (12 octombrie 2017), cu domiciliul stabil sau reședința în România.
Participarea la acest Concurs implică cunoașterea și acceptarea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.

Art. 4. Mecanismul Concursurlui
Pentru a participa la promoție un participant trebuie:

  • să îndeplinească dreptul de participare, conform art. 3 al prezentului Regulament
  • să respecte perioada Concursului menționată în art. 2 al prezentului regulament
  • să respecte cerințele postării oficiale de concurs publicat pe pagina JamilaCuisine, astfel:
  • sa acceseze site-ul https://jamilacuisine.ro/ si sa caute o reteta realizata cu oricare dintre produsele Tefal
  • să posteze linkul respectivei retete intr-un comentariu la postarea concursului: https://facebook.com/JamilaCuisine/videos/1956927094323265/ si sa motiveze de ce isi doresc sa castige unul dintre cele 4 premii.

Atentie!

  • Comentariile care nu vor respecta conditiile de mai sus, nu vor fi inscrisi in concurs.
  • Nu se accepta comentarii copiate de la ceilalti participanti!
  • Motivatia pentru castigarea premiului trebuie sa contina cel putin 2 fraze.

Art. 5.Premiile şi acordarea acestora
În cadrul Promoției vor fi acordate 4 premii, unul pentru fiecare castigator in parte, prin tragere la sorți prin intermediul site-ului random.org constând în:

1 aparat Tefal Actifry

3 blendere personale Tefal

Participanții vor putea intra în tragerea la sorți pentru premiu daca vor îndeplini cumulativ condițiile mentionate în art. 4.
Tragerea la sorți va avea loc în data de 7 noiembrie 2017 și se vor extrage 4 (patru) câștigători și 4 (patru) anexe. Câștigătorii vor fi contactați prin răspuns la propriul comentariu în termen de maxim 1 zi lucrătoare de la data tragerii la sorți.

Pentru validarea lor, câștigătorii vor trebui să contacteze Pagina printr-un mesaj privat pe pagina JamilaCuisine în termen de maxim 3 (trei) zile lucrătoare și să ofere numele complet, un număr de telefon, adresa de livrare. În cazul în care termenul de contactare a Paginii depășește 3 zile lucrătoare, câștigătorul va fi invalidat, iar pagina începe procedura de validare a rezervei, urmând aceeași procedură. În cazul în care nici rezerva nu îndeplinește condițiile de validare și/sau nu contactează Pagina în termen de 3 (trei) zile lucrătoare de la contactarea lui, premiul nu va mai fi acordat.