Acasa galbenusuri

galbenusuri

Fursecuri de Craciun cu unt

Fursecuri de Craciun cu unt – reteta video

Reteta de fursecuri de Craciun cu unt este una pe care trebuie s-o tineti minte . Este acea...
Ciorba de burta in oala sub presiune

Ciorba de burta in oala sub presiune – reteta video

Reteta de ciorba de burta in oala sub presiune este numai buna atunci cand nu vreti sa fierbeti...
Millefeuille / Prajitura Napoleon

Millefeuille / Prajitura Napoleon – reteta video

Reteta de Millefeuille cu crema de vanilie sau de prajitura Napoleon este una din cele mai bune si...
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea – reteta video

Reteta de prajitura cu cafea este ideala pentru iubitorii de cafea nu doar in forma sa lichida, ci in orice forma s-ar gasi. Are...
Choux a la creme cu vanilie

Choux a la creme cu vanilie – reteta video

Reteta de choux a la creme imi aduce aminte mereu de copilarie. Este desertul pe care il mancam mereu la orice petrecere, nunta sau...
Cozonac cu migdale si vanilie

Cozonac cu migdale si vanilie – reteta video

Cozonac cu migdale si vanilie sau cum facem un cozonac pufos, cu o umplutura delicioasa si mai speciala. Cozonacul este unul din deserturile de...
Tort egiptean cu nuci caramelizate

Tort egiptean cu nuci caramelizate – reteta video

Reteta de tort egiptean adica de tort cu foi cu nuca, crema de vanilie si crema de frisca si nuci caramelizate. Reteta acestui tort...
Cozonac cu ciocolata si nuca

Cozonac cu ciocolata si nuca – reteta video

Fac foarte des reteta de cozonac cu ciocolata si nuca. Imi place foarte mult, in special cu crema de ciocolata si nuca. Cozonacul a...
Cuiburi de viespi

Cuiburi de viespi pas cu pas – reteta video

Reteta de cuib de viespi sau de cuiburi de viespi este una pe care mamele si bunicile noastre ne-o pregateau des in copilarie. Mie...
Cheesecake la cuptor

Cheesecake la cuptor – reteta video

Reteta de cheesecake la cuptor este unul dintre cele mai bune deserturi pe care le-am mancat. Iubesc prajiturile cu branza, atat coapte, cat si...

Ultimele retete: