Reteta de frigarui de vita cu legume sotate este perfect pentru vara.

Carte de bucate Jamila Cuisine, Cele mai iubite retete

carte-de-bucate-jamila-cuisine


Vă prezint un vis devenit realitate: “Jamila Cuisine. Cele mai iubite rețete”, carte apărută la Curtea Veche Publishing săptămâna trecută. Vă invit cu drag să savurați toate cele 76 de rețete cuprinse între paginile cărții, și să le dați re-play ori de câte ori aveți poftă de ceva savuros. Cartea este disponibilă pentru precomandă până pe 21 noiembrie la următorul link: . Toți cei care o comandă o vor primi cu autograful meu!

Cartea este bogat ilustrată cu fotografii sugestive și cuprinde cele mai apreciate rețete pe care le găsiți pe canalele mele, la care se adaugă o rețetă-surpriză pentru voi, pe care vă invit să o descoperiți la sfârșitul cărții.

Povestea proiectului Jamila Cuisine a început în anul 2012 cu numeroase rețete prezentate sub forma unor videoclipuri, iar până în 2016 a devenit unul dintre cele mai îndrăgite și mai urmărite proiecte culinare. Ne-am dorit să vă putem oferi o variantă tipărită a celor mai apreciate rețete și, firește, suntem extrem de bucuroși că am izbutit. Ce puteți găsi în această carte? În primul rând, rețete savuroase, ușor de pus în practică și pe gustul tuturor. Nu sunt preparate culinare făcute după un rețetar strict, nici creațiile unui bucătar renumit. Sunt rețete ce pot fi gătite de oricine, rețetele mamelor și ale bunicelor noastre, rețete demne de a fi cunoscute de toată lumea și, nu în ultimul rând, rețete care să adune în jurul mesei întreaga familie.

Jamila Cuisine înseamnă o multitudine de rețete culinare video, realizate cu multă pasiune, dăruire și o dragoste nemăsurată pentru arta culinară. O rețetă Jamila Cuisine presupune foarte multă muncă, cu 6 – 12 ore de filmări, plus alte 12 – 16 ore de montaj și editare. Aceste rețete video vor fi acum puse sub forma unui volum culinar, în care vom găsi cele mai iubite rețete.

Lansarea Carte de bucate Jamila Cuisine:

Cartea va fi lansată oficial printr-un eveniment în cadrul târgului de carte Gaudeamus, la care vă aștept cu drag duminică, 20 noiembrie, începând cu ora 12.00 la standul Curtea Veche Publishing, aflat în Pavilionul Central din cadrul Romexpo.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele retete

Urmăriți-ma pe:

1,131,200FaniÎmi place
304,476CititoriConectați-vă
19,703CititoriConectați-vă
535,300CititoriConectați-vă
1,840,000AbonațiAbonați-vă